Кайлі Дженнер / instagram.com/kyliejenner

З дитинства дівчаткам вселяють, що краса врятує світ. Так вони і йдуть по життю з повною впевненістю, що зовнішні дані завжди будуть в пріоритеті. Але є кілька знаменитостей, які довели, що навіть з дефектами зовнішності можна побудувати успішну кар'єру і стати прикладом для наслідування.

Періс Хілтон

Ви ніколи не помічали, що "блондинка в законі" Періс Хілтон завжди повертається до камери правою стороною обличчя? А все тому що вона страждає "синдромом лівого ока". Візуально воно здається менше, ніж праве. Ймовірно, актрису бентежить наявність такого дефекту, тому вона всіляко намагається його приховати.

Періс Хілтон / instagram.com/parishilton

Вінні Харлоу

Не помітити дефект зовнішності у моделі Вінні Харлоу просто неможливо. Саме завдяки хворобі вітіліго (порушення пігментації шкіри, - УНІАН) вона здобула популярність. Вінні не соромиться своєї особливості і регулярно з'являється на світських заходах.

Відео дня
Вінні Харлоу / instagram.com/winnieharlow

Кайлі Дженнер

У дитинстві модель Кайлі Дженнер проткнула ногу металевим штирем в паркані. Відтоді на її лівому стегні помітний великий шрам. Втім, такі дефекти прибираються за допомогою пластичних хірургів, але Кайлі він зовсім не напружує. 

Кайлі Дженнер / instagram.com/kyliejenner

Кароліна Куркова

У чеської супермоделі Кароліни Куркової немає пупка. Так-так, це може здатися незвичайним, але так і є. Вона періодично публікує в своїх блогах фотографії в купальниках, не соромлячись цього дефекту. До речі, вона навіть не намагається приховати його за допомогою фотошопу, за що їй окремий респект.

Кароліна Куркова / instagram.com/karolinakurkova

Меган Фокс

Актриса Меган Фокс страждає брахидактилією. Це таке захворювання, при якому великі пальці на руках недостатньо розвинені. Тому вони значно відрізняються від інших пальців.

Меган Фокс / instagram.com/meganfox

Раніше УНІАН назвав 5 українських зірок, які змінилися до невпізнання.

Вас також можуть зацікавити новини: