Даша Квіткова / фото instagram.com/kvittkova

Український блогер Богдан Беспалов, посилаючись на свої джерела, стверджує, що сім'я Микити Добриніна і Даші Квіткової розпалася через невірність Даші. Нібито будучи в шлюбі з Микитою вона поклала око на продюсера Євгена Таллера. Він її приваблював і як чоловік, і як більш забезпечений партнер, стверджує Беспалов. 

Зараз, за словами Богдана, Даша перебуває у стосунках з Євгеном, проте ретельно приховує це. Але разом вони не живуть.

"Проблема розриву стосунків не в Микиті, а в Даші. Вона у стосунках. Не живуть разом, але разом. Її обранець - Женя Таллер. Даші він подобається, навіть дуже. Микиті доповіли про цю справу, а він не відреагував. Микита розриву стосунків не хотів. Він хотів врятувати сім'ю", - сказав у своєму новому відео Беспалов.

Він також підкреслив, що Добриніна йому шкода - він залишився і без сім'ї, і без майна, оскільки будинок, де жив з Дашею і сином, він продав. Гроші були розділені навпіл.

На таку заяву вже відреагувала сама Даша Квіткова. У себе в блозі вона написала, що ніколи не зраджувала чоловікові і не перебуває у стосунках зараз.

"Значить так: я не зраджувала в шлюбі. Я не перебуваю і не перебувала у відносинах ні з Ігорем [Лаченом], ні з Женею [Таллером]. Х*рня, висмоктана з повітря", - різко прокоментувала Квіткова.

Чому офіційно розлучилися Даша Квіткова і Микита Добринін

Про розлучення стало відомо в середині січня 2023 року. Про це Даша розповіла в інтерв'ю Маші Єфросиніній. Блогерка зізналася, що вони з Микитою вирішили пожити окремо, тому що у них почалися проблеми. 

Пізніше стало відомо, що пара подала на розлучення. Офіційно їх розвели тільки в червні. 

В одному зі своїх інтерв'ю Квіткова говорила, що вони з Добриніним не ужилися, тому що нібито у них "різний темп життя".

Вас також можуть зацікавити новини: