Співачка розповіла, що незабаром зустрінеться з Галкіним і Пугачовою / скріншот

Відома співачка Лайма Вайкуле висловилася про свою подругу Аллу Пугачову. Вона розкрила реальну позицію Примадонни щодо повномасштабної війни РФ проти України.

За словами Вайкуле, вона прекрасно знає, що Пугачова і її чоловік Максим Галкін думають про усі події. Співачка зазначила, що у них однакова позиція. Сама Вайкуле, як відомо, відкрито засуджує війну і підтримує Україну.

"Я просто знаю їхню думку. Що ми шукаємо в друзях? Щоб ми думали однаково, однаково оцінювали погане і хороше. Коли це зникає і немає довіри - так зникають друзі і знайомі", - розповіла Вайкуле на шоу "Знаменитості. Без фільтрів".

Відео дня

Крім цього, співачка розповіла, що незабаром зустрінеться з Галкіним і Пугачовою. За словами Вайкуле, вже скоро зіркова пара приїде до Латвії, щоб відвідати фестиваль "Рандеву".

Поява Пугачової на благодійному концерті, як вважає її колега, має велике значення. Вайкуле зазначила, що Примадонна та інші артисти, яких вона запросила на фестиваль, не дадуть світу забути про те, що відбувається.

Що Лайма Вайкуле говорить про війну

Лайма Вайкуле не приховує, що підтримує Україну. На одному з недавніх концертів співачка зуміла розлютити росіян всього трьома словами. Вона підтвердила, що проти війни, і сказала: "Ми з Україною".

Також Вайкуле сказала, за яких умов  вона зможе знову відправитися в РФ. За словами співачки, країна-агресор повинна все визнати. Вона зазначила, що у всьому винен Путін.

Вас також можуть зацікавити новини: