Лоліта розповіла про своє сексуальне життя / скріншот відео

Популярна співачка Лоліта Мілявська зізналася, що мала сексуальний досвід з жінкою, а також розповіла про секс в незвичайних місцях.

Про це 58-річна артистка повідала в інтерв'ю Іді Галич.

"Навіщо треба пропонувати секс з жінкою? Я з тих, хто пробував світ по-різному і я спробувала його до 40", - зізналася вона. І додала, що це сталося приблизно в 35-річному віці.

Відео дня

"Спробувала, але це було не моє, просто не моє. Так, цей досвід був, я його теж не приховувала", - говорить Мілявська.

На питання про те, в якому самому незвичайному місці у неї був секс, Лоліта відповіла, що такого місця на планеті вже немає. За її словами, мова йде про телефонні будки, літаки, плацкартний вагон поїзда. "Можна було навіть не завішуватися", - з посмішкою сказала вона.

Читайте також57-річна Лоліта захопила моложавим поглядом: "Навіть не видно тріщини на обличчі"

"По-моєму, ці місця ніхто не обходив", - додала Лоліта.

"Зараз напевно теж є багато місць, просто зараз є житлова площа, немає сенсу", - говорить артистка, нагадуючи, що раніше в готелі не можна було селитися разом, не будучи в шлюбі.

За словами Лоліти, секс в незвичайних місцях раніше був пов'язаний з нестачею житлової площі, "люди підходили до питання творчо". 

Хто така Лоліта Мілявська

Лоліта народилася в 1963 році в Закарпатській області, але кар'єру музиканта вирішила будувати в Росії. Вона є лауреатом телевізійної премії" ТЕФІ-2007 "в номінації "Ведучий ток-шоу" за ток-шоу "Лоліта. Без комплексів" на "Першому каналі".

Відомо, що Лоліта п'ять разів була заміжня, один раз з яких фіктивно. У неї є дочка Єва, яка живе з бабусею в Києві.

Нагадаємо, Лоліта висловлювалася на підтримку російської окупації Криму, зазначивши, що не бачить в ситуації тиску з боку РФ і засуджує антиросійські санкції ЄС.