Фото інстаграм фан-сторінки Кіркорова 

Російського співака Філіпа Кіркорова, який активно підтримує криваву політику Кремля, можуть позбавити звання народного артиста РФ.

І хоч йому вдалося вимолити прощення у диктатора після скандальної "голої вечірки", але, схоже, це не допомогло. Так голова Федерального проекту з безпеки і боротьби з корупцією в країні-агресорці Віталій Бородін наголосив, що варто провчити Кіркорова знову. Співак, нібито, не поважає росіян, тому не може мати звання народного артиста.

"Люди не дурні... А у нас Кіркоров називає себе Богом, сам себе "скасовує", не поважає наше суспільство, не поважає нашу культуру, брав участь у бійці з охоронцем "Крокуса". Робить усе що хоче, може "послати" журналіста. Звичайно, потрібно його позбавляти звання народного артиста. Люди проти, з ним ніякого діалогу бути не може", - сказав Бородін в інтерв'ю для одного росЗМІ.

Відео дня

Чоловік також наголосив, що у путініста нещодавно знайшли квартиру за мільярд рублів (це приблизно 419 мільйонів гривень). 

"Вони всі підпільні мільйонери, мільярдери", - додав Віталій. 

Сам Філіп поки не коментував цю новину. 

До слова, після участі в "голій вечірці", коли виступи Кіркорова почали активно бойкотувати і навіть вирізати з фільмів та концертів, він заявив, що його ніхто не скасовував.Він нібито сам захотів дати собі творчу перерву, аби переосмислити деякі речі.

Нагадаємо, раніше австралійський уряд запровадив санкції проти зірок-путіністів.

Вас також можуть зацікавити новини: