Фото колаж УНІАН

Санкції проти росіян продовжуються. Відомі прихильники диктатора Філіп КіркоровМикола Басков та інші російські артисти отримали нові санкції. Їх не чекають та активно бойкотують навіть в Австралії. Ця країна підтримує українців та не рада путіністам, тому вирішила заборонити їм в'їзд. Про це повідомляється на офіційному сайті австралійського МЗС.

Сьогодні, 24 лютого, уряд Австралії запровадив додаткові цільові фінансові санкції для 55 осіб. 

"Через два роки після початку повномасштабного вторгнення Росії до України Австралія оплакує втрати України. Ми непохитно підтримуємо суверенітет і територіальну цілісність України. Австралія залишається непохитною у підтримці України в самообороні та притягненні до відповідальності винних у незаконному та аморальному вторгненні Росії", - написано в заяві австралійського уряду.

Відео дня

За словами глави МЗС Австралії Пенні Вонг, в санкційному списку знаходиться Микола Басков, Філіп Кіркоров, Тіна Канделакі, Микола Расторгуєв, Олег Газманов та інші російські виконавці. Також нові санкції спрямовані проти тих, "хто причетний до депортації Росією українських дітей із регіонів, які перебувають під тимчасовим контролем Росії". 

"Австралія знову закликає Росію та її прихильників негайно покласти край цій безглуздій війні. Сьогодні та щодня Австралія підтримує Україну та її народ", - написано в заяві. 

Артисти-путіністи не коментували заяву Австралії та санкції. 

Нагадаємо, нещодавно Філіп Кіркоров приїхав до окупантів у Горлівку і цинічно заспівав пісню Ірини Білик. Проте згодом козаки "ДНР" ополчилися проти нього.

Вас також можуть зацікавити новини: