Маша Єфросиніна відреагувала на привітання чоловіка / Скріншот Instagram

Сьогодні, 25 травня, відома українська ведуча Маша Єфросиніна відзначає свій день народженні. Телезірці виповнилося 45 років.

З нагоди ювілею її чоловік – бізнесмен і військовий Тимур Хромаєв – у своєму Instagram залишив чуттєве привітання для коханої. У дописі чоловік пригадав знайомство з дружиною та висловив вдячність за спільні роки життя. Він також подякував Марії за дітей.

На додаток Тимур опублікував ніжний знімок ведучої, на якому вона позує у вишуканій чорній сукні.

Відео дня
Маша Єфросиніна / Скріншот Instagram

"Машенько, сьогодні важливий день – у тебе День народження, та ще й кругла дата. Я не рахую роки разом, але я дуже вдячний долі, що зустрів тебе тоді в Ялті, і за кожен рік, місяць, день, які ми провели разом. Дуже вдячний тобі за справжність почуттів, за дітей, за нашу сім'ю, за те, що навчилася приймати мої рішення, навіть якщо не погоджуєшся з ними всередині. На моїх очах ти змінювалася, і продовжуєш змінюватися. Зараз, коли я несу свій військовий обов'язок, ти сама справляєшся зі всіма обов'язками голови нашої сім'ї. Я тебе називаю "жінка-центр прийняття рішень" недаремно. Ти стала справжнім надійним тилом для мене і наших дітей. Дякую. І вітаю! Моя Машо, роки – це лише шлях, який тебе загартовує. Кохаю тебе", – привітав Єфросиніну Хромаєв.

Марія ніяк не прокоментувала допис коханого, однак залишила свою вподобайку.

Нагадаємо, раніше Маша Єфросиніна зі сльозами на очах розповіла, як змінилася.

Вас також можуть зацікавити новини: