Колсон Бейкер та Меган Фокс / фото instagram.com/meganfox

Голлівудська актриса Меган Фокс та її бойфренд-співак Machine Gun Kelly (справжнє ім'я – Колсон Бейкер) відверто розповіли про свої проблеми з психічним здоров'ям.

Потаємні зізнання пара зробила у спільному інтерв'ю для журналу GQ, яке вони підкріпили еротичною фотосесією.

35-річна кінодіва заявила, що у неї дисморфія тіла. За її словами, попри те, що про неї думають жінки й чоловіки, зовнішність буває дуже оманлива.

Відео дня

"Ми можемо дивитися на кого-небудь та думати: "Ця людина така гарна. Її життя має бути таким простим". Але, швидше за все, він не думає про себе так само... У мене дисморфія тіла. Я глибоко не впевнена у собі", – зазначила акторка.

Читайте такожМеган Фокс з'явилася на червоній доріжці MTV VMA в "голій" сукніДисморфія тіла або дисморфофобія – це психічний розлад, при якому людина надмірно стурбований незначним дефектом або особливістю тіла, не може адекватно сприймати власне тіло, постійно намагаючись виправити надумані недоліки.

А бойфренд Меган зізнався, що страждає на посттравматичний стресовий розлад через важке дитинство та проблеми з наркотиками.

"Здається, що має бути світло, але ми разом йдемо в пекло. Це точно екстаз та агонія. Я не хочу, щоб люди думали, що у нас все ідеально. Я не просто так кажу, що це дуже похмура історія", – зазначив Бейкер, говорячи про стосунки з актрисою.

Меган Фокс та Колсон Бейкер знялися у відвертій фотосесії / фото instagram.com/meganfox

Але при цьому він додав, що раніше ніколи не відчував такої любові, поки не зустрів Фокс, та сказав, що 30 років свого життя витратив даремно.

Меган Фокс та Колсон Бейкер знялися у відвертій фотосесії / фото instagram.com/meganfox

Меган Фокс та Колсон Бейкер

Пара познайомилася в кінці 2019 року на зйомках Midnight in the Switchgrass. 

До роману зі співаком Меган Фокс була одружена з Браяном Остіном Гріном. У пари є троє спільних синів.

А у Колсона Бейкера є 11-річна дочка від попередніх відносин.

Вас також можуть зацікавити новини