Леблан і Перрі / фото instagram.com/mleblanc/

Відомий актор Метт Леблан, який чудово зіграв Джої у культовому серіалі "Друзі", нарешті знайшов у собі сили підібрати слова, аби вшанувати пам'ять одного з найкращих друзів - Меттью Перрі. Про це він висловився на своїй сторінці в Instagram.

До своїх щирих слів він додав зворушливий триб'ют та кілька кадрів з культового серіалу.

56-річний Метт написав: "Меттью. З важкістю на серці я говорю "прощавай". Часи, які ми провели разом, чесно, одні з найулюбленіших часів мого життя".

Відео дня
Друзі разом / фото instagram.com/mleblanc/

Актор пригадав, що ділити сцену з Меттью було справжнім задоволенням. Метт зізнався, що спогади про Перрі завжди викликають у нього усмішку.

Хлопці - неперевершені у комічних ситуаціях / фото instagram.com/mleblanc/

"Розправ свої крила та лети, брате, ти нарешті вільний. Дуже люблю. І, гадаю, ти залишаєш собі ті двадцять баксів, які мені винен", - резюмував актор.

Хто такий Метт Леблан

Красунчик Метт Леблан розпочинав свою творчу діяльність зі зйомок в рекламних роликах. У 1988 році він отримав першу роль в драмі "ТВ 101", згодом знімався у кліпах Боба Сигера, Джона Бон Джові, Аланіс Моріссетт. Продовжив кар'єру в серіалі "Одружені ... з дітьми". Леблан також засвітився в двох епізодах серіалу "Щоденники Червоної Туфельки". А в 1994 році він отримав роль Джоуї Тріббіані в серіалі "Друзі". Ця роль подарувала Метту світову популярність та непогані гонорари.

Нагадаємо, 28 жовтня стало відомо про те, що Чендлера з "Друзів" знайшли мертвим у його квартирі. Згодом повідомили про можливі причини смерті Меттью Перрі.

Вас також можуть зацікавити новини: