Анджеліна Джолі / фото ru.depositphotos.com

Донька відомих голлівудських акторів Анджеліни Джолі та Бреда Пітта, який закрутив роман з новою пасією, 15-річна Вів'єн відмовилася від прізвища свого батька. Тепер дівчина представляється як Вів'єн Джолі.

Як пише видання Daily Mail, зіркова донька допомагала своїй матері-акторці продюсувати американський мюзикл "Аутсайдери". На афіші прем'єри дівчинка значиться без прізвища Пітт. 

До цього від прізвища відомого батька вже відмовилася старша донька екс-подружжя Захара. Ба більше, минулого року син Джолі та Пітта Пакс опублікував допис, в якому назвав батька "жахливою людиною", яка тримає в страху своїх дітей, та "за**анцем світового класу". Тоді актор ніяк не відреагував на слова сина, але за словами інсайдерів, Бред був сильно засмучений.

Відео дня

Також інсайдери повідомляли, що Анджеліна після розлучення з чоловіком, постійно налаштовує дітей проти батька. Проте Пітт у гарних стосунках з 18-річною донькою Шайло. Дівчина навіть закликала зіркових батьків помиритися з нагоди її дня народження, адже вона втомилася від постійних судів та конфліктів найрідніших. Після повноліття Шайло переїхала жити до батька.

До слова, Джолі та Пітт розлучилися у 2019 років після 5 років шлюбу. Вони виховують близнюків Вів'єн та Нокс, доньок Шайло та захару і синів Пакса й Меддокса.

Нагадаємо, раніше у Анджеліни Джолі виник параліч.

Вас також можуть зацікавити новини: