Перше інтерв'ю Надії Бабкіної / instagram.com/ngbabkina

Радянська і російська співачка Надія Бабкіна, яка була госпіталізована з пневмонією, по відеозв'язку дала перше інтерв'ю.

Читайте також"Рветься в бій": стали відомі терміни виписки Надії Бабкіної з лікарніЯк передає КП, Бабкіна розповіла про те, як вона захворіла і проходила лікування. За її словами, напередодні госпіталізації вона відчувала «помутніння, хотілося спати, дихати було важко, стиснулося серце».

«Не знала, що з імунітетом біда. Треба сказати, що я регулярно ходжу до лікарів, перевіряють, роблю собі крапельниці, щоб імунку підтримати, щоб працювало серце, легені... І навіть не підозрювала, що таке зі мною може бути. Я така чистоплюйка», – зазначила артистка.

Відео дня

Вона додала, що відчула нездужання на ранок 27 березня.

«Відчуваю, мені хреново. Про всяк випадок махнула пігулку від грипу. Стало погано до нудоти. Зібрала документи, нічну сорочку, халат, труси, пальто... Викликаю «швидку допомогу»... Мене підключили до кисневої подушки в машині», – розповіла Бабкіна.

За її словами, вона не могла ходити в приймальному спокої: «Лежу на каталці, чомусь відмовили ноги. Тільки що ходила, вже не ходжу... В реанімаційному відділенні у мене була операція. Нічого не пам'ятаю, мене ввели у штучну кому. Так треба. Близько 80% легенів було уражено».

Раніше УНІАН писав, як Надію Бабкіну виписали з лікарні.