Надя Дорофєєва вперше розповіла про хворобу, з якою бореться 6 років

Співачка Надя Дорофєєва розповіла, що останні шість років постійно почувалася втомленою. За її словами, вона прокидалася з цим почуттям і щодня боролася чи то з лінню, чи то з апатією, чи то з депресією.

Артистка вирішила не пускати на самоплив такий свій стан і звернулася до лікаря. Як виявилося, у неї підвищений рівень ТТГ - основний гормон, що регулює активність щитовидної залози і рівень тиреоїдних гормонів, які вона виробляє.

"Чесно зізнаюся: я сиджу на "Еутироксі" вже 6 років, але не підозрювала, що підвищений ТТГ впливає так сильно на стан. Я нарешті зрозуміла, що зі мною відбувалося протягом останніх трьох років. Я зрозуміла, чому я прокидалася втомленою, і далі - мої дні були схожі на битву. Кожного дня я боролася і вважала себе чи то ледачою, чи то апатичною, чи то депресивною, чи то просто людиною, яка постійно не може виспатися..." - написала Дорофєєва на своїй сторінці в Instagram.

Відео дня
Надя Дорофєєва вперше розповіла про хворобу, з якою бореться 6 років

Однак щодня вона викреслювала з цього переліку кожен пункт, бо це все не про неї.

"І тут кілька місяців тому мій ТТГ знову піднявся. Мені підняли дозування "Еутироксу". Зараз я вже як місяць бадьора. Мій ТТГ у нормі", - додала Надя і закликала шанувальників стежити за своїм здоров'ям.

Нагадаємо, раніше відомий український співак зізнався в наркозалежності.

Вас також можуть зацікавити новини: