Співачка Наталія Могилевська анонсувала вихід нового альбому / Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Українська співачка Наталія Могилевська опублікувала в мережі пікантне фото у білому піджаку на голе тіло.

Також співачка зробила акцент на геометричних прикрасах з перлин, які мають ефектний вигляд на знімках на сторінці в Instagram.

 Читайте такожJerry Heil без бюстгальтера показала фото у ліжку

Відео дня

"Це фото для мене символ нової сторінки. Почати все з чистого аркуша – ось настрій цього місяця. Ви пам'ятаєте цей стан? Він обіцяє так багато! Так хочеться щось сказати, написати, придумати себе заново... Я підготувала в цьому місяці для вас багато сюрпризів. Всіх хто зі мною на одній хвилі – запрошую", – зазначила вона у дописі. 

Раніше Наталія Могилевська розповідала прихильникам про вихід lounge edition альбому із назвою "Любов – то велика сила". Платівка має з'явитись до кінця травня 2020 року. За словами Наталії Могилевської, такою ще її не бачили прихильники.

"24 години я займалася творчістю. Такою мене ще не бачили ніколи. Світ змінюється, і карантин змусив мене переосмислити творчість і життя в цілому. Цей альбом – суцільна насолода для душі. Зокрема, я готую грандіозний арт-проект, креативним продюсером якого став режисер Герман Ненов. Нова я, нова команда, нові fashion-образи", – додала Наталія Могилевська.

Як повідомляв раніше УНІАН, Тіна Кароль знову порадувала підписників пікантним фото в ліжку. Співачка позувала в одній білій сорочці, лежачи в ліжку. Артистка зробила ніжний макіяж і піднесла палець до губ.