"Пісня про діда" є дуже глибокою та проникливою / скріншот

У соціальних мережах стала вірусною уже відома пісня артистки Jerry Heil. Це зворушливий тренд, де люди показують свої сімейні світлини, сповнені турботи та любові. Користувачі знімають відео під хіт Jerry Heil – "Пісня про діда", який торкається небайдужих сердець.

Нагадаємо, що 2022 року Jerry Heil презентувала ліричну пісню з різдвяним настроєм – "Пісня про діда". Тоді артистка поділилася інформацією про сімейні традиції на Святвечір. Вона пригадала покійного дідуся, якого на свято завжди чекає на підвіконні чарка горілки та кутя.

Знаменитість тепло говорила про діда та наголошувала, що він дуже красиво співав. У селі Тарасівка Білоцерківського району ніхто не міг його перевершити у майстерності виконувати українські пісні.

"Пісня про діда" української співачки наповнена глибокими спогадами про найріднішого діда Василя. Тепер вона знову стала актуальною в соціальних мережах. Зазвичай користувачі демонструють архівні сімейні світлини з підписом: "За кожною щасливою дівчинкою стоїть...". Ці ролики присвячені переважно дідусям та іншим рідним людям, про яких не можна забути.

Раніше УНІАН писав, що блогер Беспалов "викрив" Jerry Heil. Блогер вважає, що артистка лицемірила та обманювала людей, розповідаючи про те, що не мала сексуального досвіду.

Вас також можуть зацікавити новини: