'Дуже шкода': Монатік у прямому ефірі згадав про своїх синів і довів усіх до сліз

Артист і волонтер MONATIK став запрошеним гостем нового великого шоу на телеканалі ТЕТ "Україна неймовірних людей". Проєкту-натхнення, що зібрав на одній сцені талановитих і закоханих у життя мрійників різного віку.

У другому випуску MONATIK, ведучих Юлію Саніну, Тимура Мірошниченка та глядачів у залі вражали восьмеро могутніх учасників - від повітряних гімнастів і військових інструменталістів до дітей-вундеркіндів і маленьких лікарів. Зокрема, пара танцівників з Івано-Франківська Інеса та Тимофій у свої 6 та 7 років показали проникливе танго під легендарну українську пісню "Гуцулка Ксеня", чим підкорили серце запрошеного гостя.

"Неймовірні діти Інеса та Тимофій. Це суцільне натхнення і задоволення. Думаю, їхній номер я буду переглядати і показувати своїм дітям. Вони за рік взяли 19 кубків. Я і собі подумав, що пора повертатися в танці", - поділився MONATIK.

Відео дня

Співак зізнався, що історії українських дітей, змушених жити в темний час війни, доводять його до сліз. Він як батько бачить, що ворог руйнує щасливе дитинство і його синів - Дані та Платона, але водночас захоплюється їхньою сміливістю залишатися в Україні, незважаючи ні на що.

'Дуже шкода': Монатік у прямому ефірі згадав про своїх синів і довів усіх до сліз

"Повномасштабне російське вторгнення розбило нас усіх зсередини, і особисто мені зібратися було дуже складно. Я пишаюся тим, що моя сім'я сьогодні зі мною. Я пишаюся своїми дітьми, їхньою сміливістю. Тим, що дуже часто вони прокидаються вночі й ідуть у бомбосховище разом із нами, все розуміючи, зі сміливими очима. Мені дуже шкода, що їхнє дитинство проходить так, але я пишаюся тим, як вони до цього ставляться. Вони дуже сильні", - чуттєво висловився артист.

MONATIK підкреслив, що відволіктися від війни неможливо, але такі проекти, як "Україна неймовірних людей", допомагають переживати її трохи легше.

"Чесно зізнаюся, я засумував за такими емоціями. Їх справді дуже не вистачає. Тому я вважаю, що "Україна неймовірних людей" - дуже важливий проєкт сьогодні. Я надихаюся і переконуюся в тому, що творчість має жити. У темний час вона здатна дарувати світло", - прокоментував співак.

Надихатися унікальними, незламними талантами разом із Юлією Саніною, Тимуром Мірошниченком та запрошеними зірками глядачі можуть щосуботи о 19:00 на телеканалі ТЕТ у проєкті "Україна неймовірних людей".

Вас також можуть зацікавити новини: