Педан заявив, що його дружина змінила рід діяльності / Фото Скріншот Instagram

Український телеведучий, автор YouTube-проєктів Олександр Педан, якого нещодавно обікрали, заявив, що хоче отримати ще одну освіту у 42 роки. Зірка приголомшив фанів своїм рішенням вступити до університету.

Як відомо, Педан раніше здобув економічну освіту, але нещодавно вирішив вступити на іншу спеціальність. Відтак телеведучий вивчатиме галузь державного управління. З'ясувалося, що таку ідею чоловіка підтримала дружина телеведучого, Інна Педан. Жінка збирається вступити до того ж самого вишу, що і чоловік.

"Це буде про те, як я ще можу монетизувати свою популярність з користю для держави. Державні органи управління, громадські організації... Дружина мені каже: "Ти що, крадеш мою мрію, це ти будеш вчитися в тому виші?". Хочемо вступати в один і той самий університет. І це так круто", – зізнався Педан в програмі "Ближче до зірок".

Скріншот Instagram

На додаток, як розповів Олександр, його дружина змінила професію. Інна працювала викладачем англійської мови протягом 10 років. Крім того, жінка вивчилася на сексолога й відкрила власну школу. Однак на цьому Інна Педан не зупиняється і продовжує розвиватися. Наразі дружина телеведучого здобуває нову освіту: 

Вона вивчилася на сексолога й зараз вчиться на психоаналітика, щоб нести в маси важливість статевого виховання дітей. Вона відкрила школу статевого виховання, де навчає діток. Я дуже щасливий і пишаюся моєю дружиною.

Нагадаємо, раніше Олександр Педан розповів про дружбу з Юрієм Ткачем.

Вас також можуть зацікавити новини: