Ольга Бузова потрапила в конфуз / instagram.com/buzova86

Російська телеведуча і співачка Ольга Бузова на одній із церемоній вперше після розлучення в 2016 році зустріла свого екс-чоловіка Дмитра Тарасова і вирішила його потролити, але щось пішло не так.

Зірка вийшла на сцену у фіолетовому комбінезоні і шубі в тон. Доповнила вона такий образ яскравим макіяжем і низьким пучком. Потім вона виголосила полум'яну промову, яку присвятила Тарасову.

"Я завжди уявляла, як же це трапиться. У цій залі присутній мій колишній чоловік. Де ти, я тебе не бачу... Він махає з галерки... як завжди. Раніше Дмитро Тарасов кусав лікті, сидячи вдома, а зараз він на власні очі, дивлячись на ікону стилю, дивлячись на найвпливовішу дівчину країни, кусає лікті і думає: "Який же я дурень. Як я міг її пр*срати", - сказала Бузова.

Читайте такожДружина Павліка після натяку на розлучення висловилася про конфлікт з чоловіком: "Я не шкодую"Ймовірно, Бузова очікувала підтримки від людей, які сиділи в залі. І так, деякі з них поплескали. Але пізніше в мережі люди почали різко негативно висловлюватися на адресу співачки.

"Одна я відчула іспанський сором?", "Тарасов перехрестився і сказав: "Слава Богу, я не з тобою", "Ось, що творить коньяк вранці", "Слова скривдженої і нещасної жінки, соромно", "Сама себе ганьбить", "Говорить вона, а соромно мені", - пишуть користувачі мережі.

Зазначимо, Ольга Бузова і Дмитро Тарасов були разом чотири роки. У 2016 році вони перебували в шлюборозлучному процесі, який не обійшовся без скандалів. На премії каналу FashionTV вони зустрілися вперше після розлучення.

Раніше УНІАН повідомляв, що подруга Бузової розповіла правду про її "пияцтво".

Вас також можуть зацікавити новини: