Розкрито цікаві деталі розлучення Володимира Остапчука з другою дружиною Христиною / колаж УНІАН з фото instagram.com/vova_ostapchuk та instagram.com/kristygor

Український ведучий Володимир Остапчук знову опинився у центрі уваги - його друга колишня дружина нотаріус Христина поділилася, що ще не змінила прізвище.

На своїй сторінці в Instagram вона зазначила, що обов'язково змінить прізвище - поверне дівоче (Горняк), чи, може, згодом житиме під прізвищем нового коханого чоловіка. "...зараз у мене це потягне стільки змін в паперах, що поки не буду цим займатись. Мені ок, я ж була заміжня, тому це ок. Моя мама була на прізвищі мого тата до нового шлюбу", - поділилася Христина Остапчук.

Стали відомі цікаві деталі розлучення Володимира Остапчука з другою дружиною Христиною / скріншот з instagram.com/kristygor

Відео дня

Цікава інформація про розлучення Остапчука - сьогодні це варто прочитати

Володимир Остапчук та Христина Горняк розлучилися 4 жовтня 2022 року. Екс-дружина шоумена на початку жовтня цього року поділилася, що відсвяткувала першу річницю з дня розлучення. Екс-дружина розповідала, що Остапчук їй зраджував. Пара до цього часу не може розділити майно.

Нагадаємо, ведучий вдруге одружився восени 2020 року. Зараз він знову у шлюбі, його нова обраниця - Катерина Полтавська. Дівчина молодша за Остапчука на 16 років.

Вас також можуть зацікавити новини: