Галкін з гумором поставився до того, що його в черговий раз спробували назвати "непотрібним" / скріншоти

Гуморист Максим Галкін записав нове відео, в якому звернувся до росіян. Нещодавно в ЗМІ країни-агресорки з'явилася інформація про те, що його концерти почали "масово скасовувати". На все це артист відповів з гумором.

Чоловік Алли Пугачової зазначив, що його концерти в Талліні дійсно скасували, але це сталося явно не через те, що він там "не потрібен". За словами Галкіна, він побачив новини, в яких його висміювали росіяни.

"Ось говорив класик: "Не читайте вранці газет". Але іноді й заскочиш. Періодично ще читаю коментарі... Але тут читаю, такі зловтішні: "Скасували у тебе концерт в Талліні. Нікому ти не потрібен". Ну це, до речі, діапазон висловлювань. Від "нікому не потрібен" до великого інтересу. Де у мене, що у мене має відбутися", - розповів Галкін.

Серед критиків був і одіозний Сергій Сосєдов. Галкіна це відверто повеселило. Він навіть висміяв прізвище музичного оглядача, який роками намагався ображати і його, і його дружину.

"Сьогодні я подивився в інтернеті.. Боже мій, хто тільки не висловився з приводу того, що тепер у мене не буде концертів в Естонії... Від Сосєдова до"МК". ОтСосєдова... Слухайте, я задоволений, правда, дякую за такий інтерес. Чесно кажучи, я здивований, що взагалі це цікавить російську пресу. Буде концерт, не буде... Бувають ситуації найрізноманітніші, так що ти навіть непричетний до оголошення концерту", - заявив Галкін.

Реакція мережі

Користувачів розвеселила реакція Галкіна на росіян, які намагаються облити його брудом. Вони пишуть:

  • "Всім зловтішається, як то кажуть: "отСосєдова!"
  • "Сосєдов у нас зараз в топі! Ганьба просто"
  • "Усього вам самого найкращого, Максиме! Змусили посміятися".

Нагадаємо, раніше син Пугачової і Галкіна змусив мережу радіти. Користувачі помітили, що хлопчик "забуває російську мову"

Вас також можуть зацікавити новини: