Катерина Реп'яхова емоційно відреагувала на хейт в мережі / Скріншот Instagram

Дружину українського співака Віктора Павліка - блогерку Катерину Реп'яхову -  розкритикували в мережі. Подружжя виховує немовленнєвого хлопчика. Жінку засудили за погане виховання та повільний розвиток її сина.

Своїми повідомленнями хейтери довели до сліз блогерку. Раніше Реп'яхова розповідала про те, що у її сина Михайлика сталася зупинка у розвитку. Катерина на своїй сторінці в Instagram показала коментарі підписників, які сильно обурилися поганим станом хлопчика.

"Розумників викликали? Мій хлопчик ще всім покаже. Через таких людей у нашому суспільстві не нормотипові діти вважаються чимось постидним і це велика біда", - написала Катерина.

Відео дня
Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Реп'яхова емоційно відреагувала на коментарі хейтерів. Вона зі сльозами на очах написала: "Що з нашою країною не так?"

Скріншот Instagram

Як відомо, Михайлик займається з логопедами, а також йому проводять нейрокорекцію. Він відвідує розвивальні заняття, дитячий садок та плавання з тренером. Блогерка заступилася за дворічного сина. Вона наголосила, що пишається бути мамою не нормотипової дитини:

Я пишаюся бути мамою не нормотипової дитини. Мій син обрав мене, бо знав, що його буду любити таким, яким він є. Я пройду з ним цей важкий шлях. Я триматиму його за руку стільки, скільки йому це буде потрібно.

Скріншот Instagram

Нагадаємо, раніше дружина Віктора Павліка зізналася, що коханий більше не хоче дітей та назвала причину.

Вас також можуть зацікавити новини: