Ротару ретельно стежить за своєю зовнішністю / фото УНІАН, Олександр Прилепа

Народна артистка України Софія Ротару у свої 74 роки має відмінний вигляд, при цьому вона витрачає чималі кошти на свою зовнішність.

Як артистці вдається дивувати своєю зовнішністю попри вік - розповів пластичний хірург Володимир Плахотін у коментарі "КП".

"Це наше все, дівчина без віку і з безмежними можливостями для "тюнінгу": на нього Софія Михайлівна не шкодує коштів. З усіх представлених артистів у неї найкрутіша пластика. Але мені, як пластичному хірургу, кидаються у вічі перекачані щоки - в районі вилиць по 5-6 "кубиків" гелю, це дуже пристойний обсяг. Звичайно, у Ротару прекрасно підтягнутий овал обличчя: на мій погляд, таких процедур було як мінімум дві-три. Хірургічно скориговані верхні й нижні повіки", - пояснив він.

Відео дня

Читайте такожСофія Ротару зараз і 50 років тому: як змінилася зірка (фото)

За словами фахівця, у випадку з Ротару можна побачити "грамотний мікс", при якому "важка артилерія" пластики поєднується з більш щадними косметологічними процедурами.

"Співачка, як то кажуть, на ботоксі. Але не можна не відзначити і її неймовірну природну красу, потужні гени - це ідеальна основа для роботи пластичного хірурга", - констатував Плахотін.

Як повідомляв УНІАН, нещодавно Ротару виступила на зйомках концерту новорічного "Вечірнього кварталу". 74-річна співачка красувалася на сцені в червоному костюмі й блискітках, виконавши пісні "Вечные небеса" і "Белая зима".