Фото фейсбук Одеського театру юного глядача ім. Юрія Олеші

Український актор Віктор Раду помер. Причиною смерті чоловіка став серцевий напад. Йому було 67 років. Цю новину написав Одеський театр юного глядача ім. Юрія Олеші на своїй сторінці в Facebook. 

"Він завжди був ідеальним партнером на сцені, надійним працівником, справжнім чоловіком і дуже світлою людиною. Віктор Андрійович допомагав багатьом молодим акторам, передавав їм секрети акторської майстерності, не відмовлявся від нових ролей, з кожної ролі Віктор Андрійович робив акторський шедевр. Театр осиротів без нього..." - йдеться в дописі театру.

Скріншот посту Одеського театру юного глядача ім. Юрія Олеші

Що відомо про Віктора Раду

Віктор Раду народився в Одесі. Мав дві освіти: у 1978 році закінчив Одеський інститут інженерів морського флоту, а через 9 років закінчив ще Далекосхідний педагогічний інститут мистецтв за спеціальністю "Актор театру і кіно".

Відео дня

З 1987 року працював в Одеському театрі юного глядача. На сцені він зіграв у багатьох виставах, зокрема у "Ромео і Джульєтта", "Кайдашева сім'я", "Смак сонця" та багатьох інших.

Нагадаємо, раніше стало відомо про смерть українського актора Олександра Крижанівського. Він помер від інфаркту та супутніх ускладнень. Йому теж було 67 років. 

Вас також можуть зацікавити новини: