Сумська виправдала доньку за мовчання про війну в Україні / instagram.com/tony__pepper

Українська актриса Антоніна Паперна вже багато років живе і працює в Росії, а про війну в рідній країні вона мовчить. Хоча її мама Ольга Сумська чітко висловлює свою антивоєнну позицію.

Така поведінка Паперної неодноразово піддавалася осуду з боку її шанувальників. При цьому зірка продовжує мовчати. Виправдати її спробувала зіркова мама, якій також пишуть про те, що її дочка могла б повернутися в Україну.

"Я бачу, що тут тисячі питань. Повірте, вона дуже переживає, вона дуже плакала, тому що не могла доїхати на похорон бабусі. Це найстрашніші, зворушливі хвилини нашої сім'ї. Там інше інформаційне поле, воно страшне... Мені пишуть колеги, нехай кидає все, нехай їде. Ну чорт знає що. Тільки виїхати з двома маленькими дітьми, повірте, це дуже складно, практично неможливо. Вона в декреті. Залишити свій будинок - ну як це... якби була така можливість, вона б це зробила. Поки такої можливості немає", - заявила Сумська в програмі "Зірковий шлях".

Відео дня

Також з цього приводу висловився і чоловік Сумської - Віталій Борисюк. Він зазначив, що росіяни пишуть йому і кажуть, що розуміють, що насправді відбувається в Україні. Ось тільки публічно висловити свою антивоєнну позицію вони не можуть, оскільки бояться потрапити до в'язниці.

Нагадаємо, раніше Дмитро Ступка присоромив дочку Сумської, яка живе в РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: