Зрадниця плакала і скаржилася на те, що через падіння практично зірвала свій виступ / фото instagram Сєдокової

Співачка Анна Сєдокова, яка зрадила Україну і продовжує виступати в РФ, впала прямо біля сцени. Зрадниця давала концерт у Москві, проте "налажала" ще до того, як почала співати.

Опальна співачка вже розповіла про свої "страждання" росЗМІ. За словами Сєдокової, вона впала зі сходинок, бо хотіла помахати своїй доньці перед виходом на сцену.

"Махаю їй рукою, роблю крок, і падаю зі сходів вниз. А там було сходинок шість, напевно. Я лечу вниз, потім піднімаюся і розумію, що у мене немає каблука, тому що він відламаний, і за секунду - величезний набряк", - заявила Сєдокова.

Відео дня

Зрадниця плакала і скаржилася на те, що через падіння практично зірвала свій виступ. У соцмережах Сєдокова писала: "Можливо, це мій останній концерт". Співачка, яка вперто мовчить про війну, вибачилася перед росіянами і в черговий раз зізналася у любові до громадян країни-агресорки.

"Це була катастрофа. Я так переживала весь концерт, щоб все було геніально, адже ми так все вибудовували. І коли ти так довго на це чекаєш... Я зрозуміла, що облажалася, навіть не вийшовши на сцену... І я дуже переймаюся, бо я стояла, мені було боляче, і я не виклалася на максимум, на який повинна була викластися", - поскаржилася опальна артистка.

Що Сєдокова говорить про війну і Росію

Співачка живе і працює в РФ вже багато років. До повномасштабної війни Сєдокова говорила, що переїжджає до США разом з черговим чоловіком - баскетболістом Янісом Тіммою. Однак співачка все одно продовжує їздити до РФ з концертами.

Вона ігнорує тему війни в рідній Україні. У своїх соцмережах Сєдокова публікує відверті фото і хвалиться "розкішним" життям, вона вдає, ніби нічого не відбувається. Однак на кожному своєму концерті співачка не забуває говорити, що любить своїх фанів з РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: