Принц Вільям у робочій поїздці / фото instagram.com/kensingtonroyal/

Британський принц Вільям продовжує активно виконувати королівські обов'язки. Днями він зустрівся з аварійно-рятувальними службами Північної Ірландії та подякував працівникам за роботу протягом всієї спалаху COVID-19.

Читайте такожУ сукні з білим комірцем: Кейт Міддлтон і принц Вільям відвідали лікарню королеви Єлизавети (фото)

Пандемія коронавируса в світі до сих пір не відступає. Дуже важливою є робота всіх, хто долучається до лікування хворих, збереженню життя людей, які вже постраждали від смертоносної інфекції. На офіційній сторінці герцогів Кембриджських в Instagram опублікували серію фотографій, де показали візит принца Вільяма в аварійно-рятувальні служби.

Відео дня

Герцог здійснив робочу поїздку до столиці Північної Ірландії, місто Белфаст з нагоди Дня надзвичайних служб. Він подякував працівникам рятувальних служб регіону за наполегливу працю протягом всієї пандемії коронавірусу.

Під час зустрічі принц Вільям розмовляє зі співробітниками служб екстреної допомоги про важливість психічного здоров'я не тільки для них самих, але і для їхніх колег. Він зробив це, оскільки прагне підтримувати психічне здоров'я і благополуччя спільноти.

Щодня коронавірус вражає тисячі людей в різних куточках планети і нещадно забирає життя. Для збереження власного здоров'я та здоров'я своїх рідних необхідно дотримуватися встановлених правил безпеки. Носіть маски, користуйтеся антисептиками і дотримуйтесь соціальної дистанції!

Британський принц Вільям: новини на тему