Емма та Брюс / фото інстаграм Емми Гемінг

Дружина американського актора Брюса Вілліса - Емма Гемінг - висловила своє обурення щодо того, як ЗМІ пишуть про стан здоров'я її чоловіка. Вона наголосила, що все не так критично. 

Емма, яка вже декілька років допомагає коханому боротися з лобно-скроневою деменцією, вирішила розтавити всі крапки на "і", аби ніхто не продовжував розповсюджувати неправду про Брюса. 

"У заголовку йдеться про те, що мій чоловік більше не радіє життю... Я можу просто сказати, що це неправда. Мені потрібно, щоб суспільство і ті, хто пише ці дурні заголовки, припинили лякати людей. Досить лякати людей, думаючи, що як тільки їм поставлять діагноз якогось нейрокогнітивного захворювання, то: "Все, все скінчено, давайте збирати речі, тут більше нема на що дивитися". Але все не так", - сказала жінка у себе в Instagram. 

Відео дня
Емма та Брюс / фото інстаграм Емми Гемінг

Вона наголосила, що було і є багато труднощів, які доводиться долати родині Вілліса щодня. Вони всі переживають за нього, але це сприймають так: 

"Так, це сумно. Ти маєш розпочати новий етап життя. Але етап має бути наповнений коханням та щастям для Брюса. Мені довелося докласти чимало зусиль, щоб прийти до цього. Але щойно я зрозуміла все, життя справді набуло сенсу, і в мене з'явилося справжнє відчуття мети йому допомогти".

Тому ще раз закликала журналістів не поширювати феків.

"Досить писати ці безглузді заголовки. Припиніть писати брехню про мого чоловіка, добре?" - сказала жінка. 

До слова, у березні 2022 року у Брюса знайшли невиліковну хворобу - лобно-скроневу деменцію, яка погіршує його мову та когнітивні здібності.

Нагадаємо, раніше донька Брюса Вілліса показала зворушливі фото з батьком

Вас також можуть зацікавити новини: