А так і не скажеш, що Пугачовій 74 роки / фото instagram.com/maxgalkinru

Алла Пугачова, яка підтримала Україну в жорстокій війні, розв'язаній Росією, здається, після переїзду за кордон тільки розцвіла. Вона дуже активна в соцмережах і не соромиться показувати себе в різних образах. 

Цього разу вона показалася перед полчищем фанатів у ніжному весняному "луці" й зачарувала мережу. "Зі світлим Великоднем всіх!" - підписала Алла Борисівна фото.

На фотографії Примадонна постала в білій сорочці, спідниці в тон у квітковий принт й підкреслила струнку фігуру широким поясом на талії. Вона позує серед дерев і кущів, що надає кадру свіжості й ніжності.

Відео дня
Нове фото Пугачової / фото instagram.com/alla_orfey

У мережі одразу ж відреагували на кадр з Пугачовою та засипали її компліментами: "Алла - красуня", "Неймовірна", "Вона взагалі не старіє?", "Прекрасна людина прекрасна у всьому". 

День народження Алли Пугачової

Зазначимо, що Примадонна 15 квітня відзначила свій 74-й день народження. На честь свята чоловік зірки Максим Галкін опублікував зворушливе відео, в якому зібрані архівні кадри зі зйомок, концертів і кліпів Алли Борисівни. Саундтреком стала нова пісня Крістіни Орбакайте "Алла співатиме".

На честь дня народження відомої співачки УНІАН зібрав її цитати зі змістом про життя, любов і творчість. 

Також російський актор Станіслав Садальський привітав Аллу Пугачову з 74-річчям. Він показав фото молодої Примадонни

Вас також можуть зацікавити новини: