Фото інстаграм Лоліти

Співачка-зрадниця Лоліта Мілявська, яка постійно благала повернути її на сцену після скандалу з "голою вечіркою", таки вимолила прощення. Після понад 2 місяців без концертів в країні-агресорці, вона знову з'явиться на росТБ.

Зокрема, путіністка буде ведучою однієї премії влітку. Вона наголосила, що дуже скучила за роботою. 

"Я буду дуже скромно одягнена. Два з половиною місяці без роботи і лексикон втрачено. Взагалі, останнім часом працюю за їжу і звикла стригти кущі. Не знаю, чи вийде "постригти" мікрофон укотре... Обіцяю, що буду нудною, противною, огидною, як вимагає премія. Хоч одна 60-річна людина має відповідати 60-ти: лавочка, хустинка на голові й абсолютна цнота в мізках", - заявила артистка в інтерв'ю для росЗМІ. 

Відео дня

Проте вона не поспішає радіти такій робочій пропозиції, адже думає, що її знову можуть відмінити.

"Але взагалі не знаю, чи реально стану ведучою. Чи не вийде так, що хто-небудь напише листа і скаже: "Приберіть бабусю зі сцени". Це мене не образить, тому що я настільки захоплююся МУЗ-ТВ, що згодна бути глядачем на лавочці біля свого будинку", - заявила зрадниця, яка підтримує політику Кремля, маючи українське походження. 

До слова, у грудні 2023 року російська блогреша Настя Івлєєва влаштувала вечірку з дрес-кодом "almost naked". На той захід прийшли зірки майже голі. Серед гостей були Філіп Кіркоров, Ксенія Собчак, Лоліта Мілявська та інші. Їхні фото в напівоголеному вигляді викликали обурення у російських "патріотів". Та незважаючи на те, що ряд учасників записали відео з вибаченнями, їх почали активно вирізати з усіх шоу та концертів. 

Нагадаємо, раніше Лоліта цинічно висловилася про початок війни в Україні.

Вас також можуть зацікавити новини: