"Кривавий" кліп обурив багатьох користувачів / скріншот

У РФ видали черговий пропагандистський кліп. Цього разу пісню для окупантів записали путіністи Григорій Лепс, Юлія Чичеріна та Влад Маленко. Трек отримав назву "Русские маяки".

Лепс зачитав реп і верещав про "фронтовиків", при цьому на відео було показано історичних персонажів. Уся "картинка" була у червоних відтінках, навіть вода і небо були "кривавими".

Свій трек росіяни випустили до дня так званого "приєднання нових регіонів" - тимчасово окупованих територій України, які РФ поки що називає своїми. Путіністи вирішили підтримати окупантів і підіграти пропаганді Кремля.

Однак трек не оцінили навіть росіяни. "Кривавий" кліп обурив багатьох користувачів. У коментарях під відео на сторінці Лепса в Telegram з'являється критика, але негатив швидко "зникає". Однак деякі думки все ж залишаються. Так, юзери пишуть:

  • "Якщо чесно, не дуже, навіщо він погодився на цю лабуду"
  • "Вони гавкають якось непереконливо і мляво"
  • "Кров пронизує увесь кліп, моторошно"
  • "Які маяки! М*даки ви і всі, хто до цього причетний"
  • "Верещить, немов чорт, огидно слухати і навіть дивитися без звуку".

Путіністи Лепс і Чичеріна випустили "кривавий" кліп для окупантів - відео

Що Лепс говорить про війну

Путініст підтримує кривавий кремлівський режим і відкрито хвалить окупантів. Лепс публічно заявляв, що готовий платити російським військовим за підбиту українську техніку, а саме за танки Leopard.

При цьому артист виступає на пропагандистських заходах. Через це його концерти в Казахстані почали скасовувати. А після цього стало відомо, що Лепс живе у злиднях.

Вас також можуть зацікавити новини: