Раміна Есхакзай / Скріншот Instagram

Журналістка Раміна Есхакзай розповіла про період у своєму житті, коли вона будувала кар'єру в Росії. За її словами, все почалося з українського шоу "Холостяк", в якому вона брала участь в 2014 році.

Тоді дівчину почали хейтити в мережі, через що у неї з'явилися комплекси. Довгий час її не приймали в рідній країні, тому вона вирішила будувати кар'єру в РФ.

До того ж, за словами журналістки, її батьки також були орієнтовані на Росію.

"У мене завжди було так, що треба в Росії досягти успіху, щоб в Україні мене прийняли. Сукупність усіх цих факторів, коли я пішла на проект, отримала негативний фідбек, не змогла реалізувати себе в Україні, тинялася по кастингах і не виходило... Я образилася і подумала: "Ось, я вам ще покажу. Поїду в чужу країну і доб'юся успіху", - сказала Раміна в інтерв'ю Олександру Волошину.

Вона додала, що в Росії ще й навчалася. За її словами, в країні-агресорці потужна пропаганда, тому якби в той час у неї запитали, хто винен у війні, вона б відповіла, що і Україна, і Росія.

Дівчина зазначила, що її позиція змінилася тільки після повномасштабного вторгнення. Тепер вона точно знає, хто ворог, а хто - ні.

Нагадаємо, раніше Раміна Есхакзай чесно розповіла, що страждала булімією.

Вас також можуть зацікавити новини: