Любов Успенська / Скріншот YouTube

Російська співачка Любов Успенська виступила на одному з концертів разом зі своєю дочкою. Знаменитість на виступ одягла чорний напівпрозорий топ і блискучу спідницю.

Ймовірно, вона хотіла здаватися молодшою на тлі своєї дочки, проте таким зовнішнім виглядом викликала лише подив у своїх шанувальників. А вся справа в тому, що крізь топ просвічувалися складки на її боках, що виглядало зовсім не спокусливо. Також крізь топ просвічувався чорний бюстгальтер.

Скріншот Instagram

Користувачі мережі відзначили, що такий образ виглядає вульгарно. До того ж вони звернули увагу на те, що Успенська набрала кілька зайвих кіло.

Відео дня
Скріншот Instagram

Варто відзначити, що Успенська неодноразово говорила, що вкладає в свою зовнішність величезні суми. Це стосується як шопінгу, так і хірургічних втручань. 

Хто така Любов Успенська

Любов Залманівна популярна серед поціновувачів міського романсу і російського шансону, хоча давно змінила ресторани на концертні зали. Записує альбоми, знімає кліпи і бере участь в шоу. Також вона є володаркою 16 премій "Шансон року".

Позиція Успенської щодо війни в Україні

Любов Успенська народилася в Києві, проте кар'єру будувати вирішила в Росії. Коли Путін напав на Донбас і анексував Крим, співачка не промовила ні слова. Тільки зізнавалася в любові російському президенту.

При цьому Успенська регулярно їздила виступати з концертами в Крим і в Київ одночасно, а в 2019 Любов навіть записала пісню українською мовою.

Однак Успенська досі мовчить про повномасштабне російське вторгнення.

Вас також можуть зацікавити новини: