Фото інстаграм Регіни Тодоренко

Опальна співачка Регіна Тодоренко, яка родом з Одеси, отримала російське громадянство. РосЗМІ пишуть, що паспорт РФ з'явився у неї нещодавно. 

"Минулого року Україна запровадила санкції проти Регіни. При цьому телеведуча продовжувала працювати в Росії, маючи лише українське громадянство. А днями з'ясувалося, що Тодоренко таки отримала громадянство Російської Федерації", - зазначають росЗМІ.

Регіна, яка багато років живе в країні-агресорі та мовчить про повномасштабне вторгнення в Україну, заробляючи далі свої криваві рублі, поки не прокоментувала цю інформацію. 

Відео дня

До слова, у 2018 році Тодоренко вийшла заміж за путініста Влада Топалова, якому, до речі, теж заборонений в'їзд до України. Подружжя разом виховує двох синів: Михайла та Мирослава. 

Раніше зрадниця говорила про те, що намагається не обговорювати з чоловіком війну в Україні, тому що у них різні політичні погляди. Згодом неочікувано робила допис про те, що хотіла б колись знову приїхати в рідну Одесу, після чого отримала багато хейту від українців за свій цинізм. 

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що зрадниця Таїсія Повалій показалася з російським паспортом.

Вас також можуть зацікавити новини: