Журналістка не приховувала, що її обурює поведінка Тодоренко / колаж УНІАН, фото instagram співаки, facebok Соколової

Відома журналістка та ведуча Яніна Соколова потужно "рознесла" зрадницю Регіну Тодоренко. Вона зазначила, що співачка - ворог України. Соколова нагадала, що нині Тодоренко знімається на росТБ та хвалить російські міста і при цьому підіграє пропаганді Кремля.

"Українка в Росії розповідає про "родіну-матушку". Сочі вона називає російською Рів'єрою, Астрахань - південною Венецією та ікорно-кавуновою столицею РФ", - зазначила Соколова на своєму YouTube-каналі.

Журналістка не приховувала, що її обурює поведінка Тодоренко, яка повністю ігнорує повномасштабну війну. При цьому батьки співачки, зазначила Соколова, усе ще перебувають в Одесі та точно чують вибухи під час постійних ракетних атак.

"Регіна давно вже мешкає у Москві. Після початку повномасштабної війни вона затихла, не говорить ані слова, навіть у дні жахливих обстрілів рідної Одеси, на тлі смерті людей, дітей, там тиша... Ну, а якщо зайти на її Instagram, то там вона співає оди російським містам, які вона відвідала. Як захопила її Тюмень... Не захопила Регіну, схоже, доля рідної країни. Взагалі поф*г, вперто мовчить про злочини РФ проти України, при тому, що батьки ведучої продовжують мешкати в Одесі", - заявила журналістка.

Соколова не розуміє, чому Тодоренко мовчить про війну. Вона нагадала, що співачка намагалася виправдати свою поведінку тим, що нібито не хоче сваритися с чоловіком-росіянином, а також не хоче "починати інформаційну війну". При цьому зрадниця заявляла, що хоче приїхати до Одеси.

"Регіно, ти приїжджай, там буде видно. Чекаємо!" - потролила Тодоренко Соколова.

Тодоренко повернулася на росТБ - що відомо

Нагадаємо, нещодавно Тодоренко знялася у новому російському шоу "Руссо Экспрессо", що стало плагіатом на "Орел і Решку". Зрадниця вирішила показувати "культурну програму" для невиїзних жителів країни-агресорки. При цьому Тодоренко не приховує, що шукатиме "російську душу".

Вас також можуть зацікавити новини: