Фото інстаграм Таїсії Повалій 

Зрадниця Таїсія Повалій, яка отримала російське громадянство, показалася з паспортом країни-агресорки.

Так співачка, яка підтримує диктатора, продовжує виступати перед окупантами і не засуджує війну Росії проти України, з'явилася на виборчій дільниці у Москві. На фото вона з усмішкою на обличчі позує на фоні банера з написом про президентські вибори в РФ. 

Повалій підписала світлину стандартними пропагандиськими фразами та зазначила, що віддала свій голос на виборах за "щасливе майбутнє". 

Відео дня

"Я проголосувала за щасливе майбутнє своєї країни Росії. Мене переповнює неймовірна гордість через те, що я є частиною великого народу" - цинічно написала зрадниця. 

Фото інстаграм Таїсії Повалій 

До слова, нещодавано Повалій робила ще одну не менш цинічну заяву, що вважає себе "російською українкою". А ще відчуває, що у неї є місія об'єднувати російські та українські народи, і хоче навіть випустити альбом на двох мовах. 

Нагадаємо, раніше стало відомо, що зрадниця Ані Лорак подала заяву на російське громадянство. Подейкують, що це порадив зробити її друг-путініст Філіп Кіркоров, аби Лорак не втратила нерухомість та гроші. Тому незабаром вона ймовірно теж стане громадянкою країни-агресора.

Вас також можуть зацікавити новини: