Рідні Артура Логая опинилися в окупації / instagram.com/logai.arthur

Український актор Артур Логай розповів про своїх рідних, які опинилися в окупації під час повномасштабної війни в Україні.

Виявляється, що його батько і бабуся довгий час перебували в окупованій Запорізькій області. Але пізніше його батькові вдалося виїхати на підконтрольну Україні територію.

"Залишилася там зараз тільки бабуся. Вона не хотіла, а тепер начебто хоче виїхати. Тато перший час вивозив сам людей, а потім поїхав і сам", - сказав Логай в інтерв'ю ЖВЛ.

Також він розповів, що в перші дні війни разом з дружиною Євгенією і сином поїхав на Західну Україну. Разом з ними туди поїхали й інші родичі. 

"Женя вмовляла виїхати маму свою з-під Харкова. Вмовили, вона приїхала до нас. Потім забрали нашу подругу з-під Чернігова, вона з дитиною маленькою", - додав зірка серіалу "Моя улюблена Страшко".

Нагадаємо, раніше українські зірки заспівали гімн України на підтримку нашого народу, який бореться з російськими окупантами за свободу. У відеоролику артисти співають гімн і тримають в руках заклики зупинити війну, підтримувати українських військових, які героїчно тримають оборону. 

Серед цих знаменитостей виявилися Артур Логай, Артем Пивоваров, Тарас Тополя, Олександра Заріцька та багато інших. 

Вас також можуть зацікавити новини: