Руслана в шлюбі з Олександром Ксенофонтовим з 1995 року / фото instagram.com/ruslana.lyzhychko/

Популярна українська співачка Руслана (Руслана Лижичко) розповіла, що спить окремо від свого чоловіка, музичного продюсера Олександра Ксенофонтова.

В інтерв'ю програмі "ЖВЛ" зірка повідомила, що у них в будинку дві спальні, тому що чоловік "втомився від неї". За словами співачки, вона "індивідуалістка".

"Я взагалі індивідуалістка і не люблю спати удвох. У нас окремі кімнати. Я встаю вночі по сто разів попити чай з медом або натхнення приходить. Він втомився від мене", - сказала артистка.

Але, попри це, зараз пару об'єднують зусилля стати батьками. Руслана запевняє, що "енергетично готова" до дитини.

Що стосується інтимного життя, то Руслана зізналася, що найчастіше вони відправляються в Карпати, щоб побути наодинці.

"Романтика у нас не вдома і всі це знають. Всі подружжя знають, що вдома вже не те. Але, як тільки ти кудись вибрався, хочеться. Хоч в машині. Це працює. Ми завжди виїжджали для цього в Карпати, дуже хотілося саме цього драйву. І я скажу, що Карпати гіперсексуальні", – зізналася співачка.

Зараз подружжя направило свої сили на те, щоб стати батьками.

Нагадаємо, раніше в ефірі одного з ток-шоу Руслана натякала на внутрішню готовність стати мамою. Артистка зізналася, що її чоловік не в захваті від того, що вона публічно підняла цю тему.

"Мій Саша не дуже щасливий від того, що я підняла цю тему. Коли я йому сказала: "Саш уявляєш, ми з тобою так хочемо, але просто у нас не виходило, по всякому". Виснаженість організму сильна. Якщо ти дуже виснажений, то тобі природа не дасть завагітніти. Вона (природа - УНІАН) прекрасно розуміє, що у тебе немає того потенціалу, який потрібен для дитини", – вважає Руслана.

"Я б хотіла поділитися одним секретом, якщо дівчата там захочуть йти на ЕКО протоколи, або там інші якісь моменти, - головне сказати собі, що я хочу дитину", – додала вона.

Руслана запевняє, що почала відверто говорити на цю тему, оскільки не розуміє людей, які безпідставно відмовляються від майбутніх спадкоємців. А ось сама артистка не боїться народжувати після 45 років.

Зазначимо, 48-річна Руслана у шлюбі з Олександром Ксенофонтовим з 1995 року, проте пара досі не має дітей.

У 2015 році подружжя збудувало два еко-будинки, один з яких є величезною музичною студією, а в іншому вони проживають.

Вас також можуть зацікавити новини: