Руслана разом з чоловіком і мамою / фото instagram.com/ruslana.lyzhychko/

Відома українська співачка, переможниця Євробачення-2004 Руслана здивувала фанатів рідкісною фотографією зі своїм коханим чоловіком і мамою.

На своїй сторінці в Instagram 48-річна артистка привітала шанувальників зі Старим Новим Роком, поділившись серією фото.

На кадрах Руслана постала в джинсах, красивій курточці в українських народних мотивах і білому светрі. В руках вона тримала святковий атрибут-посох із зіркою на кінці.

Відео дня
Руслана із зіркою / фото instagram.com/ruslana.lyzhychko/

"Я не дуже того пам'ятаю, але тато каже, що у нас на селі на Маланки часом таке творилося, що "хоч ховайся"... Все було дуже театралізовано і надзвичайно весело. Всі були в костюмах, згідно своїх персонажів. Звісно, головний персонаж - то був Василь та його жінка Маланка (доволі часто "при надії", тому ще одним персонажем міг бути лікар). Також серед діючих осіб - циган, жид, шутник, чорт, смерть, коза... Ходили від хати до хати. Приносили радість та побажання щастя і добра... Для мене було неймовірною радістю сьогодні зануритися в ту атмосферу Маланки завдяки нашим гостям-щедрівничкам. Від нашої ж родини віншуємо всіх щастям, здоров'ям, з цим Святим Вечором, щоб ми в щасті й здоров'ї ці свята провели та наступних дочекалися", - зазначила в підписі Руслана.

Руслана з гостям-щедрівничкам / фото instagram.com/ruslana.lyzhychko/

Поруч з нею можна побачити її чоловіка і продюсера Олександра Ксенофонтова, з яким вона перебуває в шлюбі понад 26 років.

А з іншого боку до Руслани притулилася її мама - 72-річна Ніна Аркадіївна Лижичко, на яку дуже схожа співачка.

Раніше УНІАН повідомляв, що Руслана презентувала музичний фільм "Різдвяний Сон".

Вас також можуть зацікавити новини: