Олексій Гнатковський / Скріншот Instagram

Зірка "Довбуша" Олексій Гнатковський нещодавно отримав премію "Золотий ліфон". Українці визнали його найсексуальнішим актором нашої країни. За словами Гнатковського, для нього це було несподівано.

У коментарі ТСН він сказав, що про цю премію йому повідомила дружина Ольга, з якою він одружений уже 13 років і має двох дітей.

"У мене дуже розумна дружина. Ось бачиш, що для мене сексуально - розум. Ну вона офігенно красива. Але перше, що я скажу - вона розумна", - сказав Гнатковський про свою дружину.

Відео дня
Олексій Гнатковський із дружиною / фото ТСН

Також він розповів, що навіть припустити не міг, що стане переможцем у такій номінації, тому що в залу ходить тільки для здоров'я, а зачіску часом робить сам.

"Я не вважаю себе якимось секс-символом. Для мене еталон чоловіка сьогодні - це військовий, який стоїть на передовій", - зазначив артист.

Чим відомий Олексій Гнатковський

Олексій Гнатковський народився 9 листопада 1985 року в Івано-Франківську. У 2008 році закінчив Інститут мистецтв Прикарпатського національного університету ім. В.Стефаника.

Актор і режисер Івано-Франківського обласного музично-драматичного театру. У 2017 році здійснив дебютну режисерську постановку "На західному фронті без змін" за однойменним романом Е.М.Ремарка. Заслужений артист України (2014).

Вас також можуть зацікавити новини: