Тарас Цимбалюк ошелешив шанувальників / instagram.com/taras.tsymbaliuk

Український актор Тарас Цимбалюк, який знявся в найгучнішому серіалі "Кріпосна", показав, який вигляд мав 15 років тому. Архівне фото він оприлюднив в інста-сторіз.

Так, в кадрі Цимбалюк постав з волоссям і чубчиком, а також у нього помітна сережка у вусі. Він одягнений в чорний класичний костюм з білою сорочкою і золотим метеликом. У руці Тарас тримав цигарку.

"Шок-контент. 2008 рік", - підписав фото артист.

Відео дня
Тарас Цимбалюк 15 років тому / instagram.com/taras.tsymbaliuk

Варто відзначити, що через стільки часу актор дуже змінився. По-перше, він значно змужнів, а по-друге, змінився і його стиль. Зараз Цимбалюк голить голову налисо.

Варто відзначити, що Тараса вважають секс-символом українського кіно. Він регулярно займається спортом і стежить за своїм харчуванням. У нього підтягнута фігура з помітними м'язами. 

Тарас Цимбалюк зараз / instagram.com/taras.tsymbaliuk

Чим відомий Тарас Цимбалюк

Тарас Цимбалюк народився в Черкаській області в 1989 році. Незважаючи на те, що його батьки викладачі, він все ж вирішив піти в більш творчу професію. 

У 2018-2019 роках зіграв головну роль у кінострічці "Чорний ворон". У 2019 зіграв Карпа Кайдаша в телесеріалі Наталії Ворожбит "Спіймати Кайдаша". Також він зіграв у серіалі "Кріпосна".

У 2020 році взяв участь у телепроекті "Танці з зірками".

Вас також можуть зацікавити новини: