На початку повномасштабної війни РФ проти України він пішов захищати батьківщину / фото instagram.com

Український телеведучий та військовий Даніель Салем привітав маленьких українців з Днем захисту дітей. Він показав відео, яке знімав під час поїздок прифронтовими містами.

Салем зустрічав чимало маленьких українців, які посміхалися та раділи, коли отримували подарунки та спілкувалися з ним й іншими військовими. Хлопчики та дівчата не приховували щирих емоцій.

"Одного разу ви подивитеся на нас іншими очима, дорослими! І настане час, коли ви будете дбати про нас... Ну а поки ми подбаємо про вас і зробимо все, що від нас залежить, щоб захистити вас! Все заради вас! Наші маленькі клубочки тепла! С днем захисту дітей!" - написав під відео ведучий.

Відео дня

На відео також можна побачити доньку Салема. Наприкінці ролика 7-річна Санта-Луна звертається до свого тата та говорить "Слава Україні".

Донька Салема / скриншот

Салем довів фанів до сліз щемливим відео. У коментарях користувачі пишуть, що ці кадри нагадують, заради чого українці не припиняють свою боротьбу. Також фани зазначили:

  • "Скільки дорослого в очах вашої маленької дитини"
  • "Дякую! Скільки радості у дітей. Хай цей жах скоріше закінчиться і ми будемо мати спокій"
  • "Моє серце на шматки! Не можу досі повірити, що до нас прийшла війна, це жах".

Хто такий Даніель Салем 

Салем був учасником шостого сезону "Танців з зірками". Окрім цього, він брав участь у десятому сезоні "Голосу країни". Також Салем працював телеведучим, мав бізнес в Одесі.

На початку повномасштабної війни РФ проти України він пішов захищати батьківщину. Салем розповідав, що після перемоги він хоче удочерити дитину. Цій дівчинці декілька місяців, її батьків вбили окупанти.

Вас також можуть зацікавити новини: