Дружиною Шона Пенна стала австралійська акторка Лейла Джордж/  instagram.com/leilageorgenews

59-річний актор Шон Пенн таємно одружився зі своєю 28-річною обраницею - австралійською акторкою Лейлою Джордж.

Читайте також"Ми самураї, без мети": зірки Pornhub розповіли, як вирішили одружитися у Лас-Вегасі

Їхній роман тривав близько чотирьох років. Вперше пару помітили разом в жовтні 2016 року - вони цілувалися на пляжі під час відпочинку на Гаваях. І ось Шон і Лейла офіційно одружені. Актори ведуть досить закритий спосіб життя і не поширюються про відносини, передає glamour.

Відео дня

Новиною про церемонію поділилася в соціальних мережах дружина кінопродюсера Майка Медавоя Ірена Ферріс, яка була серед гостей. Ірена написала зворушливе привітання: «Ми щасливі, що Лейла і Шон одружилися! Ми любимо вас! Ми на сьомому небі від щастя, що ви знайшли один одного і справжню любов, яка змінює світ на краще. Вам судилося бути разом! Нехай Господь благословить Господь вас і вашу родину».

Лейла Джордж - дочка зірки серіалу «Закон і порядок» (Law аnd Order) Вінсента Д'Онофріо. Актриса на рік молодша за Ділан, дочку Шона Пенна і актриси Робін Райт, а батько Лейли на рік старший за її нового чоловіка. До знайомства з Лейлою Шон був заручений з Шарліз Терон, а також зустрічався з актрисами Мінкою Келлі і Еммануель Вожье.