Белла Хадід / instagram.com/bellahadid

Знаменитості не захищені від конфузів, особливо, коли за ними пильно спостерігають папараці. Так, деякі з них з'явилися на публіці в розкішних сукнях, але несподівано засвітили свої інтимні зони. Смішно це чи грішно - вирішувати вам.

Кріссі Тейген

Американська модель Кріссі Тейген на одну з премій прийшла в чорній сукні з високими розрізами на стегнах. Під час того, як вона позувала для папараці тканина трохи підвернулася і Кріссі засвітила свою інтимну зону. Втім, тоді її вбрання стало найскандальнішим. В результаті моделі довелося навіть вибачатися.

Кріссі Тейген / Скріншот YouTube

Белла Хадід

Модель Белла Хадід одного разу пройшлася по червоній доріжці в шовковій  малиновій сукні з високим розрізом на стегні і глибоким декольте. Поки вона позувала, сукня трохи розкрилася і фотографи зняли дуже пікантний кадр. Так, тоді Белла була в невидимих стрінгах, але зону бікіні все ж вдалося розгледіти.

Відео дня
Белла Хадід / Скріншот YouTube

Лейк Белл

Актриса "Одного разу у Вегасі" Лейк Белл також осоромилася на червоній доріжці. Вона прийшла в розкішній довгій сукні, зробленій з декількох шарів різної тканини. Кілька шарів були виконані з прозорої тканини, тому на фотографіях можна розглянути її зону бікіні, яка невдало засвітилася.

Лейк Белл / Скріншот YouTube

Ешлі Робертс

Актриса і співачка Ешлі Робертс на один із заходів прийшла в міні-сукні. Але в той день вітер був настільки нещадний, що її легка сукня задралася, як у Мерилін Монро. Чи варто говорити про те, що її труси бачив весь бомонд?

Ешлі Робертс / Скріншот YouTube

Алессандра Амбросіо

Бразильська супермодель Алессандра Амбросіо осоромилася на фотосесії для одного з глянцевих журналів. Зірка позувала в легкій довгій сукні, яка через вітер почала розвіюватися. Крім того, в цей же момент модель засвітила свої груди.

Алессандра Амбросіо / Скріншот YouTube

Раніше УНІАН повідомив, як українські зірки виглядають у реальному житті, що вони приховують.

Вас також можуть зацікавити новини: