Юзери пропонують депортувати Тимошенко з Польщі / скріншот Instagram

Соліст української групи "Пошлая Молли" Кирило Тимошенко записав відеозвернення до шанувальників, в якому пояснив свої слова щодо того, що поляки повинні вивчити "нормальну мову" - російську. Він заявив, що просто хотів пожартувати з приводу того, що Польща повинна вступити в Російську імперію, проте поляки його гумор не оцінили.

"Коли я викладав це відео, мені здалося, що прикол читається. Очевидно, що це товстий рофл, що це ліричний герой, пародія на імперського росіяна. Очевидно, гумор не для всіх, гумор трохи некоректний в ситуації. Яка Російська імперія? Ви знаєте, що я - українець. Ви знаєте мою позицію. Можете в Інтернеті прочитати, я нічого не приховую", – сказав Тимошенко.

Також він попросив вибачення у поляків і сказав, що поважає всі нації і культури. При цьому користувачі мережі запропонували гнати групу "Пошлая Молли" з Польщі, де у неї повинні відбутися кілька концертів.

Реакція користувачів мережі

  • "Урод! Навіть українську не вивчив, а щось розповідає про польську. Фу, сподіваюся, тебе відправлять до Росії"
  • "Я б депортував його з Польщі після таких заяв"
  • "Хочеш навколо слухати російську мову - їдь в Росію"
  • "А можна якось передати його висловлювання про польську мову польським спецслужбам, щоб йому заборонили в'їзд? Нехай несе відповідальність"

Скандал з Кирилом "Блідим" Тимошенко - з чого все почалося

Раніше Тимошенко видав гнівну промову про польську мову і порадив усім вивчити російську. Для цього Блідий запропонував Польщі повернутися до складу Російської імперії.

"Мене на* бісить польська мова, я не розумію, навіщо говорити на цій уе**нскій мові, коли є російська мова. Реально, чуваки, просто вивчіть російську і говоріть на нормальній на**й мові", - порадив полякам рокер.

Вас також можуть зацікавити новини: