DaKooka потрапила до лікарні / Фото - instagram.com

Українська співачка DaKooka (Катерина Єременко) поділилася сумними новинами - артистку госпіталізували. Вона потрапила в інсультне відділення тиждень тому. Подробицями свого стану зірка поділилася в Instagram-блозі. 

Так, Катя уточнила, що їй стало погано тиждень тому. Спочатку було важко дихати, погіршилася мова, почалося безсоння. Такий стан тільки погіршувалася, і через кілька днів вона вже не могла підняти ліву руку. 

Відео дня

"У вівторок, тиждень тому, у мене почало сильно тиснути в грудях, немов бетонна стіна лежить на грудній клітці постійно. Було складно заснути, дихати, говорити. Постійна задишка. У суботу пішла кров з носа. У мене ніколи такого не було. Тобто я просто сиділа і почала йти кров з носа. Ну і в неділю я не змогла підняти ліву руку", - розповіла DaKooka.

DaKooka потрапила до лікарні / Фото - instagram.com

Вона вирішила звернутися до лікарів. Медики госпіталізували 28-річну артистку. Виходячи з її симптомів, доктора вирішили визначити дівчину в інсультне відділення. Зараз DaKooka почуває себе краще. 

"Зараз я в інсультному відділенні. Мені набагато краще. Все Буде Добре", - резюмувала співачка. 

Що саме стало причиною такого стану, вона не уточнила. Фанати припустили, що це може бути пов'язано з тим, що та вживає наркотики. На це вона теж відповіла. 

DaKooka потрапила до лікарні / Фото - instagram.com

Нагадаємо, Ксенія Мішина розповіла, що зараз з квартирою, яку вона купила до 24 лютого.

Вас також можуть зацікавити новини: