Раніше близькі покійного відмовлялися від грошей Єфремова / today.ua

Адвокат російського актора Михайла Єфремова, якого звинувачують у смертельному ДТП, Ельман Пашаєв повідомив, що родичі загиблого Сергія Захарова хочуть стягнути із зірки 40 мільйонів рублів, що складає понад 15 мільйонів гривень.

Про це повідомляє видання "Московський комсомолець".

Читайте такожРосійський актор Єфремов не відійшов від шоку, постійно мовчить та не дивиться новин – адвокат

Відео дня

За словами адвоката, в кращому випадку родичам жертви виплатять компенсацію моральної шкоди – приблизно один мільйон рублів, що становить майже 400 тисяч гривень. Пашаєв зазначив, що якщо родичі Захарова були би поступливішими, то отримали б набагато більше.

Єфремов перестав виходити на зв'язок з родичами загиблого, коли нібито зрозумів, що вони наживаються на трагедії і ходять на ток-шоу. За кожен ефір, на думку адвоката, їм перепадає по 350 тисяч рублів. До родичів приєдналася і дружина Захарова, з якою він 22 роки не проживав.

"Так, Єфремов готовий був компенсувати моральну шкоду, але не такими сумами", – зазначив Пашаєв.

Нагадаємо, що раніше близькі покійного відмовлялися від грошей Єфремова.

Як повідомляв УНІАН, раніше адвокат заявив, що Єфремов визнає той факт, що "аварія сталася з його машиною", однак відмовився від визнання вини у ДТП, в результаті якої загинула людина.

Нагадаємо, відомий російський актор Михайло Єфремов потрапив у ДТП в центрі Москви. Актор на великій швидкості виїхав на зустрічну смугу, проїхавши подвійну суцільну і врізався у вантажний автомобіль. Постраждалий в ДТП з Єфремовим водій помер. Єфремову загрожує 12 років колонії.