Ірина Білик / фото instagram.com/bilyk_iryna

Відома українська співачка Ірина Білик зачарувала шанувальників незвичайним образом: виконавиця показалася у стильному домашньому костюмі та викликала бурхливе обговорення у мережі.

Фото вона опублікувала у своєму Instagram.

"Скажіть, що я не одна така. Є думка, що красиво виглядати потрібно завжди. І навіть вдома. Я повністю згодна з цим, адже так приємно поєднувати красу і комфорт, при цьому отримувати компліменти навіть вдома", – зазначила Білик у підписі до знімка.

"На 100% згодна, завжди треба бути на висоті. Ви красуня", "Ви дуже гарна жінка", "Звичайно, потрібно у першу чергу подобатися собі", "Ви супер", "Яка гарненька! Ірочка, вам дуже личить цей колір!", "Фєєчка домашнього вогнища", "Я взагалі фанат домашніх костюмів і піжамок, головне – затишно!", "Сильна, стильна та дуже гарна жінка"," Красиво та елегантно", – відреагували шанувальники.

Ірина Білик / фото instagram.com/bilyk_iryna

Читайте такожІрина Білик відповіла на гостре питання про чоловіків: "кожен новий завжди краще"Раніше Ірина Білик вперше показала журналістам свою розкішну квартиру в Одесі з видом на море.

Вас також можуть зацікавити новини: