Дмитро Гордон здивував новим іміджем / фото : 112

Український журналіст і ведучий Дмитро Гордон кілька років є одним з найважливіших персон вітчизняного шоу-бізнесу. Його інтернет-проект "В гостях у Дмитра Гордона", без помилкової скромності, найпопулярніша програма На платформі YouTube, яка підтверджується мільйонними переглядами. Героями програм журналіста побували понад тисячу знаменитих персон: від одіозних політиків до громадських діячів.

Читайте такожНаталя Могилевська відмовилася від соцмереж: "Пішла в локдаун"Також він зібрав чимало підписників в Instagram. Так, деякий час тому він опублікував архівне фото. У кадрі Гордон позував у светрі, а в руках тримає мікрофон. Як бачимо, тридцять років тому у головного інтерв'юера країни була пишна шевелюра.  

Дмитро Гордон показав фото 30-річної давності / фото instagram.com/gordondmytro

"Привіт з 1991 року", - лаконічно підписав Дмитро Гордон.

Відео дня

Інтернет-користувачі оцінили образ Дмитра Гордона: "головний краш ваших матусь", " Дмитро, чому ви в перуці?", "Крута зачіска", " коли Ви встигли відростити волосся?".

Нагадаємо, раніше ми писали, що дружина українського телеведучого Дмитра Гордона-Олеся Бацман - оприлюднила у своєму інста-блозі фотографію зі святкування свого дня народження.

Також вас можуть зацікавити новини: