Український музикант Тарас Тополя / Фото - facebook.com/taras.topolya

Український музикант і лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя, який після повномасштабного вторгнення РФ в Україну вступив до лав ЗСУ, пояснив, чим загадкова Чорнобаївка так "приваблює" окупантів, і чому їх там вже стільки разів відбивали. 

Свою позицію він озвучив в інтерв'ю "Україна 24". 

Тарас Тополя, який зараз служить у Харкові, каже, що окупанти розцінюють Чорнобаївку як вдалий маршрут для перекидання своєї техніки. Однак вони не роблять ніяких висновків з того, що їх напад там постійно відбивають.

"З оперативно-тактичної точки зору ніякого феномену там немає, тому що у них є тільки два варіанти перекидання своєї техніки через географію того регіону. Трохи варіантів, як їм стати на позицію і почати її використовувати. Саме цей плацдарм використовує українська армія, щоб регулярно збивати їхні плани. З іншого боку, це світоглядний російський феномен... це тупе виконання наказів без винахідливості. Чорнобаївка - це відсутність винахідливості у росіян, і вона проявляється протягом всієї війни. Дана команда - значить, йдемо. Ну, там вже крили 10 разів – ну значить, йдемо ще раз", - зазначив Тарас Тополя. 

Нагадаємо, раніше актриса Ольга Сумська показала знак перемоги Україна.

Вас також можуть зацікавити новини: