Тіма Білоруських / фото instagram.com/belorusskih.love

Білоруського репера Тіму Білоруських затримали 10 січня після виявлення у нього двох кілограмів гашишу в машині.

Читайте такожНе витримав локдауну: у Британії повісився 26-річний актор Люк ВестлейкПро це повідомив Telegram-канал Mash.

За інформацією Daily Storm, представник артиста підтвердив факт затримання.

Відео дня

Повідомляється, що Білоруських зберігав два кілограми гашишу у себе вдома, для особистого користування і знайомих, і не планував їх збувати.

Сам репер записав відео, на якому спростував своє затримання: «Наркотики – це погано».

Затримання Тіми Білоруських: версія слідства

  • Слідчий комітет уточнив, що у репера знайшли не два, а 0,4 кілограма гашишу.
  • Білоруських затримали вночі 6 січня в приміщенні одного з ігрових клубів у Мінську.
  • Відносно співака заведено кримінальну справу за ч.1 ст. 328 КК (незаконний обіг наркотичних засобів, психотропних речовин, їх прекурсорів і аналогів). Покарання по ній становить від двох до п'яти років позбавлення волі.

«Застосовано запобіжний захід у вигляді застави. Проведено невідкладні слідчі дії, призначено хімічні та судово-генетичні експертизи», - пише російське РБК з посиланням на СК.

Тіма Білоруських: чим відомий репер

Тіма Білоруських (справжнє ім'я - Тимофій Морозов) - 22-річний Білоруський співак, який почав сольну кар'єру у 2017 році.

Найбільш відомий за піснями «Мокрі кроси» та «Незабудка».

У дискографії у нього два альбоми - «Твій перший диск - моя касета» 2019 року і «Моя касета - твій перший диск», що вийшов 31 січня 2020-го.

17 серпня 2020 року Тіма Білоруських підтримав протестувальників проти президента Білорусі Олександра Лукашенка співгромадян, заявивши, що пишається тим, що відбувається в країні.