Андрій Задворний відповів недоброзичливцям / instagram.com/zlata.ognevich

У п'ятницю відбувся фінал шоу "Холостячка", де головна героїня Злата Огнєвіч прийняла пропозицію руки і серця від бізнесмена Андрія Задворного. 

Ось тільки шанувальники співачки сподівалися, що вона обере Дмитра Шевченка, з яким на проекті у неї була особлива історія. Але сталося так, як сталося. Одразу після фіналу незадоволені глядачі почали хейтити і саму Злату, і Андрія. 

"Діму просто розмазали по стінці", "Так, це правда, ваші потаємні двері душі цей проект оголив, і за цими дверима ми побачили ницість і нелюдяність, самоствердження за рахунок почуттів інших людей", "На жаль, після жахливого фіналу ковбасить вже другий день", "Вся країна в шоці від того, як ви поводилися і кого вибрали", - пишуть користувачі мережі.

Відео дня

Читайте також"Холостячка 2": астрологиня назвала найкращого претендента для ЗлатиВже другий день шанувальники не знаходять собі місця і задаються одним питанням, як Злата могла обрати Андрія, у стосунках з яким глядачі відчули холод. Не витримавши нападок, спочатку Огнєвіч відповіла недоброзичливцям, а потім Задворний.

"Я читаю всі ваші повідомлення, багатьом відповідаю, повірте, що ви робите – це нереально цінно для мене, ви навіть не уявляєте на скільки, ось зараз я пишу і у мене навертаються сльози. Ви сильні, і справді, ви дуже класні", - написав Андрій у своєму інста-блозі.

Андрій Задворний відповів недоброзичливцям / instagram.com/zadvornyi_andrii

Також він додав, що є ті люди, які увійшли в його будинок, не знявши брудного взуття, заглянули в його душу і перед виходом вирішили туди плюнути.

"Вам хочу сказати - коментарі підвищують залученість", - додав Задворний і закрив свою сторінку в Instagram.

Андрій Задворний закрив свою сторінку / скріншот Instagram

Нагадаємо, Злату Огнєвіч "рознесли" за вибір у фіналі "Холостячки".

Вас також можуть зацікавити новини: